Mobilna Fizjoterapia w Winnipeg – Poznaj Parallel Physiotherapy!

Ostatnia aktualizacja 2 rok temu
KowalskiKowalskiUżytkownik
Opublikował(a) 2 rok temu

Nazywam się Ewelina, a Parallel Physiotherapy to moja mobilna usługa fizjoterapeutyczna.

Obsługuję całe Winnipeg i okoliczne tereny. Obecnie przyjmuję nowych pacjentów.

Jeśli potrzebujesz mobilnych usług fizjoterapeutycznych — skontaktuj się ze mną!

Jako fizjoterapeuta pomagam Tobie i Twoim bliskim w powrocie do zdrowia po urazie lub udarze. Moje mobilne usługi są szczególnie popularne wśród **Seniorów**, ponieważ znacząco zmniejszają uciążliwość podróży i czas oczekiwania.
images.squarespace-cdn.com/content/v1/62915c2ab8a3162140c60469/1653870556234-ZCJVHCQDOPOHRAFK57PD/pexels-david-mcbee-388830.jpeg
Ewelina Fiedur MPT, BKin

Kto najczęściej korzysta z moich usług?

• Osoby szukające wygody i elastyczności Przyjeżdżam do Twojego domu lub miejsca pracy. • Mieszkańcy Manitoby na obszarach wiejskich Moje mobilne usługi są idealnym rozwiązaniem, gdy nie masz łatwego dostępu do tradycyjnej fizjoterapii.

Czego możesz się spodziewać…

1. [*] Usługi mobilne — w 100% mobilna usługa, przyjeżdżam do Ciebie [*] Wstępna ocena — podczas pierwszej wizyty zbieram historię, oceniam problem i ustalam plan leczenia [*] Wizyty kontrolne — regularne sesje z zastosowaniem różnych technik terapeutycznych [*] Programy ćwiczeń — indywidualnie dopasowany program domowy [*] Akupunktura — opcjonalna metoda wspomagająca leczenie [*] Bańki — technika tradycyjnej medycyny chińskiej poprawiająca krążenie

Linki

www.parallelphysio.com Udostępnij na Facebooku
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.