Mobilna Fizjoterapia w Winnipeg – Poznaj Parallel Physiotherapy!

Ostatnia aktualizacja 30 dzień temu
KowalskiKowalskiUżytkownik
Opublikował(a) 30 dzień temu
Witaj! Nazywam się Ewelina, a Parallel Physiotherapy to moja mobilna usługa fizjoterapeutyczna. Obsługuję całe Winnipeg i okoliczne tereny. Obecnie przyjmuję nowych pacjentów. Jeśli potrzebujesz mobilnych usług fizjoterapeutycznych, skontaktuj się, a zobaczę, jak mogę Ci pomóc!
Chcesz wiedzieć, czy mogę Ci pomóc? Jako fizjoterapeuta mogę pomóc Tobie lub Twoim bliskim w powrocie do zdrowia po urazie. Moje mobilne usługi są odpowiednie dla szerokiego zakresu potrzeb, ale szczególnie popularne wśród Seniorów.
Moje mobilne usługi zmniejszają uciążliwość podróży i czas oczekiwania, niezależnie od tego, czy wracasz do zdrowia po urazie fizycznym, czy po udarze.
images.squarespace-cdn.com/content/v1/62915c2ab8a3162140c60469/1653870556234-ZCJVHCQDOPOHRAFK57PD/pexels-david-mcbee-388830.jpeg
Ewelina Fiedur MPT, BKin
Osób szukających wygody i elastyczności Moja mobilna usługa przynosi klinikę do Twojego domu lub miejsca pracy.
Mieszkańców Manitoby na obszarach wiejskich Moje mobilne usługi są bardziej wygodne, jeśli nie masz bliskiego dostępu do usług fizjoterapeutycznych.
Czego możesz się spodziewać…
Usługi mobilne Parallel Physiotherapy to usługa w 100% mobilna, więc przyjeżdżam do Ciebie.
Wstępna ocena Podczas pierwszej wizyty wezmę Twoją historię, ocenię Twój uraz i zaproponuję program domowy.
Wizyty kontrolne Używam różnych metod, aby pomóc Ci osiągnąć Twoje cele.
Programy ćwiczeń Mogę zaprojektować dla Ciebie indywidualny program ćwiczeń.
Akupunktura Akupunktura jest oferowana jako opcjonalna metoda wspomagająca leczenie.
Bańki Bańki to praktyka tradycyjnej medycyny chińskiej, poprawiająca krążenie krwi.
https://www.parallelphysio.com/ https://www.facebook.com/sharer/share...
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.